Genomineerd voor Ondernemer van het jaar 2017!

Jaarlijks wordt in Geffen de titel Ondernemer van het jaar uitgereikt. Het is een prijs voor en door de Geffense ondernemers. Deze kunnen een bedrijf nomineren. Op het ondernemersevenement wordt vervolgens de winnaar bekend gemaakt.

Dit jaar zijn we opnieuw genomineerd voor deze titel. Een mooi erkenning van collega-ondernemers en we zijn hier dan ook erg trots op.

De reden voor nominatie is het genomen initiatief voor de ontwikkeling van De Florijn in Geffen. Het afgelopen jaar is het kantoorpand verbouwd en zijn er verschillende ondernemers ingetrokken. Dit heeft de levendigheid van de dorpskern verbeterd en het wordt genoemd als een mooie beeldbepalende factor in de Geffense dorpskern.

Daarnaast hebben we ons met Triple A Administratie bewezen als betrouwbare partner. Toekomstgerichtheid, visie en zeer maatschappelijk betrokken zijn de verschillende redenen voor nominatie. Tijdens het Ondernemersevent op vrijdag 2 februari 2018 zal de winnaar bekend worden gemaakt.

De hierboven genoemde visie van Triple A Administratie bestaat uit;

  • investeren in automatisering
  • het afschaffen van uurtje factuurtje voor de jaarlijkse terugkerende administratie, lonen, jaarrekening en bijbehorende belasting aangiften
  • extra real time service tools te bieden voor de ondernemer met dashboards

Het afgelopen jaar zijn de voorbereidingen voor het afschaffen van uurtje factuurtje gemaakt het komende jaar zetten we hier vol op in. We investeren verder in automatisering. Niet met als doel te automatiseren maar om met automatisering onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!